CAMAFLOUGE

Architecture, Interior Design & Landscape

When you have lush greenery on your site but need to develop it, you try to blend the intrusion with the environment. and that's just what we did with the community hall. With simple horizontal and vertical lines a neat mass is formed. the idea is not to let repetitive floors get boring while also trying to use a natural material palette that would let the vegetation dominate.

Situated as it is in a rural suburb, the design is a deviation from local architecture. trying to avoid the stereotypical image of community halls, we ensured that the design also felt homely as opposed to a public building. Considering the high rainfall in the area there are shading devices in place in semi open areas. now wouldn't you like to hold an event here?